Béke: a háborúskodás és az ellenségeskedés hiánya. Feszültségek nélküli és félelemmentes állapot. Személyes szinten a szellem nyugodt állapota, amelyben harmóniában van önmagával és másokkal…

Az utóbbi napokban többen is jeleztétek nekem, hogy a világban zajló „háborgós” történések hatására, előjött bennetek is a szorongás és a félelem.

Vannak akikkel már sikerült elkezdenünk a közös munkát, és  dolgozunk a belső harmónia megteremtésén az Access Bars, valamint a Théta Healing gyengéd módszerével. Mindezek mellett fontosnak tartom tudatni, hogy néhány illóolaj is a segítségünkre lehet  most a harmónia, a béke, a bizakodás és a belső egyensúly visszanyerésében.

MIRHA – „Legyen szó akár a biológiai anyával akár a FöldAnyával kapcsolatos sérülésekről, a Mirha segíthet érzelmileg begyógyítani ezeket a sebeket. Amikor az anya-gyermek kapcsolat zavart szenved, a lélek elveszti a gyermeki bizalmat, megjelenik a félelem és úgy érzi, hogy a világ nem biztonságos hely. A Mirha segít elengedni ezt a félelmet és segít helyreállítani az egészséges kapcsolódást a FöldAnyával és a biológiai anyával egyaránt. A lélekben újraéled a bizalom, önbizalom, és a biztonságérzet. Visszatérnek az élet adta jóságok, és ezáltal a biztonságérzet a saját otthonba és ezáltal a világba is.”

PEACE ( Béke) – „Ez az illóolaj keverék azoknak jelenti a legnagyobb segítséget akiknek hiányzik a belső béke. Megtanít újra kapcsolódni a Forráshoz, a Gondviseléshez ami által a lelkünk tartós és igaz békéhez jut. Segít leküzdeni az irányítási kényszert és túlzott kötődést. A Peace arra invitál, hogy bízzunk a Gondviselésben, a Teremtő jóságában és kegyességében. Ehhez kapcsolódva érkezik meg a jutalmunk, a végtelen béke érzése.”

Ha vágyod a belső harmóniát, békét, de nem szeretnél most semmilyen stresszoldó módszert igénybe venni és az otthonod nyugalma adja a legnagyobb  biztonságot,  tudd, hogy DoTerra törzsvásárlóként, a segítséget adó és enyhülést hozó olajok házhoz érkeznek hozzád.

Szívből köszönöm, ha segíted a munkámat, és hozzám kapcsolódva,  az én regisztrációmon keresztül csatlakozol törzsvásárlóként/ tanácsadóként a DoTerrához. Hívlak, várlak nagy szeretettel! 

https://www.mydoterra.com/oroszedina

Írj bátran a tunderkezek@gmail.com címre, vagy hívj a 06-70-256-9595 számon! 

Minden tőlem telhető segítséget megadok az induláshoz, a regisztráció menetéhez ( a technikai információkat is beleértve ) és köszönetképpen március hónapban Mirha illóolaj mintával ajándékozlak meg!

A Mirha illóolaj az én egyik „hűség” olajom. A hűségrendeléseim után járó jutalompontok beváltásával lett elérhető a számomra. ( …csak viszonyításképpen írom: 15 ml Mirha olaj 93 Euro értékű termék )  Azt hiszem ebből is látszik, hogy hosszú távon valóban megéri DoTerra törzsvásárlónak lenni.

 

Előzmények:

Egy kedves, mindig mosolygós anyuka jött el pénteken Access Bars-ra, akivel már néhány
 éve ismerjük egymást, ugyanis  a kisfia szintén hozzám járt iskolaelőkészítésre a 
TündérTanodám miskolci Fejlesztőkuckójába. Jó volt újra látni,  és jóérzés volt
 visszajelzést kapni a korábbi közös munkánkról. Örömmel hallottam, hogy a kisfia 
kitűnő tanuló lett egy nagyon magas követelményszinttel bíró általános iskolában....
Ééééés ...gyönyörűen ír!  Ennek külön örültem, mert emlékeztem, hogy ők azzal érkeztek 
iskolára előkészítésre, hogy a rajzolás és a színezés az ami a legnagyobb kihívás a
kisfiúnak. A jól fejlett finommotorika pedig az írás alapja. A szépírásnak meg pláne! 

Elmondta az anyuka, hogy most az ő élete ért fordulóponthoz, 15 év után elköszönt az előző munkahelyétől, álláskeresésben van. Keresgélés, önéletrajzok, pályázatok beadása, interjúk...így most több a stressz, mint azelőtt. Ezért döntött az Access Bars mellett...

Új állás, első Bars-ra 🙂

Sorra érintettem, és tartottam a Bars pontokat a hölgy fején. Méghozzá elég hosszasan, mivel érezhetően nagyon dolgoztak nála az energiák. Jelezte is, hogy érzékeli ő maga is, főleg a karján.... Közel a felidőnél tartottunk a "Forma és struktúra, remények és álmok, érzékelés és kontroll" témákat jelölő Bars pontoknál, amikor megcsörrent a telefonja...

Az egyik interjú eredményét szerették volna közölni vele:

Sikerült, mellette döntöttek, őt választották, megkapta az állást!

...ott, az Access Bars kezelés kellős közepén, a masszázságyról épp' hogy felpattanva ....és hát mit mondhat erre egy Access Bars alkalmazó?

Hogyan lehetne ez még ennél is jobb? 🙂

Péntek 10:45 volt, és hétfő reggel már kezdhet! Eufórikus hangulatban, de igyekeztünk végigvinni a Bars folyamatot, hátra volt még néhány pont tartása...Ügyintéző hölgy újra hívta, és kérte, hogy a szükséges okmányokról a másolatot küldje át...igazolvány, adókártya, lakcímkártya, TAJ kártya. Ment a befotózás, átküldés. Felkínáltam, hogy akár a szkennelést is elindíthatjuk - hála a Páromnak, hogy ilyen technikai hátteret biztosít a munkámhoz- de mondta az anyuka, hogy azt azért már ne.....Az már "túlontúl" lett volna, hogy az Access Consciousness kifejezéseit használjam.

Okmányok másolata ment, és amúgy is, többek között az "Öröm " pontja következett 🙂

Csodálatos megélés volt nekem is ez a történés. Végtelenül hálás vagyok, hogy a részese lehettem ennek a "hétköznapi csodának". Olyan már volt, néhány évvel ezelőtt, hogy a szombaton tanfolyamon résztvevő hölgy még arról számolt be, pár hónapja eljött a munkahelyéről és nem tudja hol fog dolgozni....aztán hétfőre már megvolt a lehetőség, ahová aztán fel is vették.... Ám ez a pénteki, "energia harmónia lavina", ami ránk zúdult hirtelen, semmihez sem fogható megtapasztalás volt. Több segítő módszerrel is foglalkozom és az oktatók mondták már, hogy napjainkban nagyon felgyorsult a teremtés lehetősége - ám én ezt mindig kétkedve fogadtam, mivel nem ezt tapasztaltam...

"Tündérkezek segítenek", és köszönöm, hogy segítője lehettem ennek a folyamatnak, és a "kezeim alatt", a teret tartva ilyen könnyedén megtörtént ez a "hétköznapi csoda". Első Bars-ra! 🙂

"A tapasztalat azt mutatja, hogy nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg az Access Bars hatására, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé. A Bars alkalmakat követően észrevehető, hogy a célok, vágyak, álmok, tervek könnyebben megvalósulnak."

"Azoknak az embereknek akik rendszeresen kapnak Bars-t, könnyebbé, jobbá válik az életük."

Vianna Stybal a Théta Healing alapítója azt tanítja, hogy ahhoz, hogy olyan életet tudjunk teremteni magunknak, amilyet szeretnénk, el kell engedni azokat az hitrendszereket amelyek akadályozzák a boldogságunkat.  

Théta Healing konzultáció alatt az ásás során nagyon szépen rá lehet látni ezekre az akadályozó hitrendszerekre, lehetőségünk van elengedni, lecserélni azokat. Théta letöltésekkel tovább tudjuk erősíteni a pozitív változás folyamatát.

Théta letöltések "megújulás" témában:

Tavaszi megújulás a Théta Healing segítségével

Kérlek ne cipelj keresztet, és ne viselj töviskoronát ha nem muszáj! Arra, hogy milyen erős szenvedésmintázatokat hordozunk magunkban tudattalanul, a Théta Healing segítségével döbbentem rá 2018 tavaszán, egy igen nehéz élethelyzetben. Egy olyan helyzetben, amikor tényleg csak egy hajszálon, és a Gondviselés jóindulatán múlt, hogy a dolgok ne vegyenek visszafordíthatatlanul és végérvényesen tragikus irányt ….

Anyu egy esést követően olyan mértékű fejsérülést szenvedett, hogy már a mentőben is többször újra kellett éleszteni. A sürgősségi, életmentő agyműtétet végző orvoscsapat erőn felül teljesített, végtelenül hálás vagyok nekik, és az intenzíves ápolóknak szintén…. Minden tőlük telhetőt megtettek, hogy anyu életben maradásának biológiai, testi feltételeit biztosítsák. Ezer köszönet nekik így 3 év után is mindenért.  A műtét után bő egy hét kóma,  lélegeztetőgépen létezés és az arról való lejövés küzdelmei következtek. Több, mint két hetet volt anyu az intenzíven, az első kritikus hét után napról-napra látszott a javulás…

A lélek csendes töprengése…maradjon vagy menjen? 

Az orvosok és a nővérek megtettek mindent, hogy anyu teste élni tudjon, de sokáig kérdés volt, hogy a lelke is élni akar-e tovább?  Vállalja-e a felépülést, és az azzal járó kihívásokat? Fog-e tudni újra beszélni, járni?  

Biztattuk, ahogy csak tudtuk. Naponta jártunk be hozzá a kórházba látogatni, akkor is amikor még kómában volt. Szavakkal nem, de lélekben, gondolatban ,érzésekben nagyon is kommunikáltunk.  Naponta tettem a távreikit neki, agykontrollos labor technikával igyekeztem segíteni őt, és csak remélni tudtam, hogy mindezt elfogadja.  

2018 tavaszán a Théta módszerben még igencsak „zöldfülűnek” számítottam.  2017 decemberében volt az alaptanfolyamom, és nemigen volt alkalmam még begyakorolni a módszert. Emlékszem a tanfolyam után megkérdeztem anyut, hogy „próbálgathatom-e a leolvasásokat rajta” ?  Erre ő azt felelte, hogy: ” velem mindent csinálhatsz”. ( Akkor már volt pár év megtapasztalás mögötte, hogy milyen az, ha reikit küldök neki, ha kineziológiával oldom, vagy Access Bars-t kap tőlem. Szóval tudta, hogy nagy baja nem eshet…) 

Mekkora áldás volt ez az előzetes beleegyezés a részéről!  Köztudott, hogy a Théta technikában nagyon fontos a szabad akarat, és csak annak segíthetünk ezzel a módszerrel aki erre engedélyt ad. Anyu megadta!  Hónapokkal előre! Már a műtétje első órájában felhívtam a hozzám legközelebb álló Thétás társakat, hogy a csoportokban posztolják a történteket és kérjük a Feltétel Nélküli Szeretet küldését a számára. Több csoportban is rengetegen segítettek. Ezzel egyidőben a falubeli nőismerősei és barátnői elkezdtek rendszeresen imádkozni érte. Egy csodálatos, megtartó, szeretettel teli, védelmező energiaháló épült ki anyu körül.

….abban az időszakban egyedül éltem. Óh, mennyire hiányzott a biztató, védelmező ölelés, hogy minden rendbe jön és nem lesz semmi baj. Itt volt nálam anyu almazöld pulóvere,  esténként azt szorítottam magamhoz és azon keresztül próbáltam „beszélgetni” vele.  Az egyik ilyen „beszélgetésünk” Théta leolvasás szintjére emelkedett. Egyre több információ tárult fel anyu belső világáról és  köztük egy igen furcsa, és döbbenetes hitrendszert érzékeltem: Krisztus is mennyit szenvedett, nekem sem lehet könnyebb.  A szenvedéssel teli élet az igazán értékes ”  

Anyu felépült teljesen, minden funkciója működik és önálló életvitelre képes. Hála az orvosoknak, a nővéreknek, a Gondviselésnek, és mindazoknak akik valamilyen módon, közvetlenül, vagy csak közvetve, de segítették ezt a folyamatot…Sokan vannak nagyon!  Az én érzésvilágomban különösen mély nyomott hagyott és hatalmas erőt adott a legnehezebb órákban Tünde intenzíves szakápoló nővér jelenléte. Ő volt anyu első ápolója közvetlenül a műtét után, ő fogadott minket anyu ágyánál amikor először bemehettünk hozzá pár percre. Nyugalmat, stabilitást, türelmet, empátiát de mégis reményt sugárzó lénye hatalmas kapaszkodó volt akkor ott nekem… Tünde nővér a humorérzéknek sem volt híján. Anyu a második hét végén, a felépülés napjaiban „leKatikázta”, erre ő mosolyogva válaszolta, hogy ” jó, leszek Katika, az a fő, hogy már jobban van.”

Théta letöltések a szenvedés mintázatok oldására:

Szeretnéd te is ezeket a letöltéseket?

 Kérd felvételedet a Théta csoportomba, írj ott egy IGEN-t és tanúsítom neked!

Érezted már úgy magadat időnként egy -egy helyzetben, hogy olyan a viselkedésed, mintha nem is Te lennél?  Mintha nem is a saját életedet élnéd?  Na de ki vagy ilyenkor?

Kinek a nézőpontjait, hitrendszereit vetted magadra, amelyek korlátoznak és bezárva tartanak?

Hol van ilyenkor az a csodálatos, nagyszerű végtelen lény, aki valójában  vagy?

"Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém "  - mondja az Access mantrája,  és ha éppen nem érzékeled az életedben a könnyedséget, örömet, ragyogást, akkor éppen itt az ideje, hogy kitisztítsuk azokat a korlátozó hitrendszereket amelyek nem engedik most még, hogy azt az életet éld amit valójában szeretnél.

Az Access Bars egy gyengéd, érintésen alapuló módszer, a fejen lévő meghatározott pontokat érintjük (32 ilyen pont van). Nem nyomjuk, nem masszírozzuk, csak érintjük!
Amikor ezeket a Bar pontokat megérintjük, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy azok a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok, amelyeket akár gyermekkorod óta magadban tárolsz- hozzáférhetőek és elengedhetőek legyenek.

A tudomány mai állása szerint sejteink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés a testi-lelki harmóniánk megbomlása felé. A bárok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat ami hozzájárul a jó közérzet és a testi -lelki harmónia újbóli visszaállításához.

Másoktól átvett nézőpontoktól, hitrendszerektől megtisztulva - álarcainkat levéve - újra igazi önmagunk lehetünk. Felragyog valódi énünk, akinek halad az élete, és  megtapasztalhatjuk, hogy ez az élet  már könnyedséggel, örömökkel van tele.  Ez vagy valójában Te! Végtelen lényként erre születtél!

Legközelebb 2020. február 22-én szombaton , 10:00 órától  nézünk rá az álarcainkra és pillantunk rá valódi önmagunkra.  Izgatottan  és nagy szeretettel várunk  téged is, erre az álarcokat letevő "bálra" !   Még több információt ITT TALÁLSZ! >>

 

 

Agyhullámok és a Théta agyhullám : Bármit teszel vagy mondasz, azt az agyhullámok szabályozzák. Öt különböző frekvenciájú agyhullámot különböztetünk meg: Béta, Alfa ( ez ismerős lehet ha tanultál Agykontrollt), Théta, Delta , Gamma.  Théta agyhullám az ellazulás nagyon mély állapota, 4-7 Hz frekvencián. 

Théta állapot:  A ThetaHealing a mély ellazulás állapotában fellépő théta agyhullámok segítségével dolgozik. Ebben az állapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám itt már hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő gondolatainkhoz, hiedelmeinkhez, félelmeinkhez, és akár felül is írhatjuk azokat. A théta megengedi a tudatos elme szintje alatti cselekvést. Théta állapotban lenni nagyon ösztönző, kreatív és intuitív létezés...

A Théta Healing konzultáció: 

A beszélgetés alatt a Théta térben -a Végtelen Szeretet Terében - tartózkodva beszélgetünk arról a problémáról, vagy élethelyzetről amivel érkeztél, ami most a legjobban foglalkoztat téged. Ezt az ellazult, nyugodt Théta állapotot egy  pár perces, rövid meditáció segítségével érjük el.  Théta állapotban hozzáférünk azokhoz az emlékekhez, érzékelésekhez, hiedelmekhez, viselkedésmódokhoz amelyek már akadályoznak téged. Ezeket töröljük, illetve megoldást kérünk rájuk, és új, pozitív letöltésekkel helyettesítjük. Fontos tudnod, hogy csak olyanokkal amelyekbe te magad is beleegyezésedet tudod adni.  A Théta nagy hangsúlyt fektet a szabad akaratra. Itt semmi sem történik a kliens beleegyezése nélkül.  / Pl ha valaki azzal érkezik, hogy nem tud magabiztosan kiállni helyzetekben,  elképzelhető, hogy akadályozó hitrendszerként jelen van nála az, hogy:  "Nincs önbizalmam, kevesebbet érek, mint mások"  Itt meg fogom kérdezni, hogy elengedhetjük-e ezt a hitrendszert? Ha kliens engedélyezi, akkor elengedjük és tanusítom a folyamatot. Miután az akadályozó hitrendszert elengedtük, beleegyezését kérem a pozitív letöltésekhez: "  Betölthetjük azt, hogy : Tudom milyen érzés magabiztosnak lenni,  Tudom hogyan legyek magabiztos? stb. Ha engedélyt ad rá, betöltjük, tanusítom és haladunk tovább a beszélgetésben egészen addig, amíg a gyökérproblémát meg nem találtuk. /  Mindez végig Théta állapotban, a Végtelen Szeretet Teréből történik.

Orosz Edina -  Théta Healing konzulens

Bejelentkezés: tunderkezek@gmail.com, vagy 06-70-256-9595

Théta Healing konzultáció díja és időtartama:

18 000 Ft    ( 60-90 perc )

"Szemüvegeket fel! Vagy le? "  Az Access Bars oktatói munkám alapfeltétele, hogy évente megújítsam azt, egy több napos kurzus keretében. Idén a 4 napos Access Alapozót választottam, ennek volt ez a mottója.  És valóban!  A nézőpontjaink teremtik a valóságunkat.

Nem olyan a valóságod amilyennek szeretnéd?  Gyere, tarts velünk, oldjuk ki a korlátozó nézőpontokat, akadályozó hitrendszereket az Access eszközeivel. Megtanuljuk azt a gyengéd, de igen hatékony stresszoldó módszert amit Bars kezelésnek neveznek és szóbeli eszközöket is kapsz azt a valóságod tudd élni és teremteni amit valóban szeretnél:

ACCESS BARS TANFOLYAM - MISKOLC

2019. AUGUSZTUS 10.

10:00 -17:00

Miskolc, Fazekas utca

" Dr. Jeffrey L. Fannin neurológus agykutató 16 éve vizsgálja az agyakat működés közben. Saját bevallása szerint őt is lenyűgözte a látvány, amit az EEG műszer képernyője mutatott egyetlen Access Bars kezelés után. Párhuzamba állította, hogy mi történik a meditációk alkalmával és a bars kezelések után. A meditációk a szívet és az agyat hangolják össze fizikailag, míg a Bars az univerzummal is összeköt és harmonizál.

Több, komolyan meditáló ember nyilatkozott úgy, hogy meditációban igazán jól érzi magát, megvan az összhang a csakráiban és az egész testében, viszont ez csak egy szeparált környezetben és ideiglenesen marad harmóniában.

A Bars az Univerzummal is összeköt és a kezelésekkel egyre közelebb kerülünk a tartós harmóniához. Minden Bars kezelés több ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik, így tisztulnak a korábbi érzések, hiedelmek, nézőpontok és a múlt megélései egyre kevésbé fogják befolyásolni a jelen teremtéseit és a jövő alakulását. Tudatosan fogsz tudni teremteni, bármit. "

Hogyan zajlik egy Access Bars tanfolyam?

  • Az egynapos tanfolyam 10:00 és 17:00 között zajlik, rendszerint szombati napokon
  • A tanfolyam ideje alatt 2 kezelést adsz, és 2 kezelést kapsz
  • Elsajátítjuk a fejen alkalmazandó kéztartásokat, ehhez fejtérképet, és kezeléstérképet kapsz
  • Szóbeli eszközöket tanulunk a tisztításra, korlátok eltörlésére / Access Bars tisztító mondat, és a legfontosabb Access Bars kérdések /
  • Magyar nyelvű tananyag, jegyzet
  • Nemzetközi oklevelet kapsz és neved bekerül az amerikai Access Consciousness rendszerébe, bejegyzett Access Bars kezelő leszel.

Még többet szeretnél tudni róla?  KATTINTS IDE!>>

Bejelentkezés:

Írásbeli bejelentkezést kérek szépen a tunderkezek@gmail.com címre!

Telefonos elérhetőségem: 06-70-256-9595

 

 

 

Ha szeretnéd megajándékozni magadat harmóniával, belülről fakadó ragyogással, rugalmassággal, természetes bájjal ( a Facelift energetikailag ránctalanít, szépít és ragyogtat)  akkor ezek közül a lehetőségek közül választhatsz:

2017. december 28 csütörtök  - Access Facelift (energetikai ránctalanítás tanfolyam)

*  * *

     2017. december 29. péntek -  Access Bars tanfolyam

karácsonyi nőiesség

Access Bars -  A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során könnyedén képesek vagyunk törölni, átalakítani, másképp ráébredni bármilyen akadályozónak tűnő erőre az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.
Bővebben>>

Facelift (Energetikai ránctalanítás) - A Facelift kezelés átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait. Fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt.  Bővebben itt olvashatsz róla: >>

Ha te is azok közé tartozol akik számára fontos, hogy az újévre ne csak a lakás, a berendezési tárgyak és a ruhák legyenek tiszták ,üdék és frissek,  hanem a lelked és az energiáid is, akkor várlak szeretettel!

 

A magzatkori stresszoldás (diapozitív metódus) módszerét 2013. őszén tanultam Ruga Zsókánál. Mivel  alapból fejlesztő pedagógus végzettségem van, és gyermekekkel foglalkozom így az első tapasztalatok is ezen a téren érkeztek a módszer alkalmazását illetően. Munkám során egyre gyakrabban találkozom olyan helyzetekkel ahol a fejlesztő pedagógia adta lehetőségek már kevésnek bizonyulnak, mert valami érzelmi blokk, régi trauma okozta letapadás, vagy egyenesen a szorongás akadályozza a sikeres tanulást, és a zökkenőmentes iskolai előmenetelt. Ilyenkor áldás a stresszoldásban való jártasságom és teljes körűen tudok segíteni a hozzám fordulóknak a magzatkori stresszoldás ( vagy most már emellett  az Access Bars ) segítségével is.

buta liba

"A nők csak buta libák!?"

Egy első osztályos kislány érkezett hozzám,  kezdődő tanulási problámákkal.  Az órakon időként leblokkolt,  munkatempója lassú volt, és gyakran összezavarodott, főleg matekórákon.

A kislány édesanyja elmondta leginkább csak magára számíthatott a terhessége idején, mivel a saját édesanyját ( a kislány nagymamáját) is ekkor veszítette el, 7 hónapos terhesen amikor az anyai nagymama meghalt.  A gyermek  születése után pár hónappal  a vér szerinte  apa is  magukra hagyta őket. ...
Már az oldás kezdetén érzékeltem, a feljövő energiákból hogy ez a kislány született nő, stabilan vállalja a nemét, pedig elsőszülőtt gyerek. De! Az apai oldal tele van blokkokkal, már az első érintéseknél iszonyatos bénultságot, és tehetetlenséget éreztem, alig tudtam mozdítani még a kezemet is...de ami eztán jött arra végképp nem számítottam....

Apai részről olyan energiákat cipelt magával a kislány, hogy " A NŐK BUTÁK" , de valami iszonyatos erővel volt jelen nála, és elképzelhetőnek tartom, hogy a kezdődő tanulási zavaraival ennek a tudattalan apai elvárásnak szeretett volna mindenáron megfelelni ... Tovább nehezítette a helyzetet, hogy a kislány szőke és kék szemű, ( édesanyja ébenfekete hajú) Ugye nem kell megmagyaráznom a "szőke nő"-s viccek berögzült, beskatulyázó  és lehúzó nézőpontjait..."buta szőke".."Mit vársz tőle, nem látod hogy szőke?  stb ...

Azt hiszem nagyon jó, hogy még idejében tetten értük  és kioldottuk a kislánynál  ezt a negatív berögzülést, mint apai ágon cipelt nehéz örökséget a magzatkori stresszoldás szelíd, de hatékony módszerével.

Az úgy volt, hogy a sokadik Access kezelést kapta  akkor már tőlem...  A változatosság kedvéért MTVSS kezelést kezdtem futtatni rajta,... Szólítottam sorba az energiákat és akkor hirtelen a "sejtek közötti kommunikáció" helyett a "közúti kommunikáció " szaladt ki a számon.  Mindkettőnkből kitört a röhögés 🙂

Felszabadító, testet rázó, belső korlátokat ledöntő harsány kacagás...

tehergépkocsi

"Az életben minden könnyedén , örömmel és ragyogva érkezik meg hozzád"

Az Access mantrája, hogy az "az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik meg hozzád"  Örömmel?   Na de ennyire? 🙂    Akkor már tudtuk, hogy szeretne szakmát váltani és letenni a tehergépkocsi vezetői vizsgát.  ....már tervben volt......de még voltak belső gátak, nem is kevés.  Hónapokon keresztül dolgoztunk rajta, mindig azzal az energiával ami éppen az adott kezelésnél feljött. ...

Hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Kedves Kezeltem 2017. március 28-án, kedden sikeres tehergépjármű vezetői vizsgát tett.

És mi más lehetséges még?

teherautó játék

Mi van ha nehézpótkocsit  vezetni nem is nehéz?

Mi van ha azzal a játékos könnyedséggel is csinálhatod, mint amikor gyermekként erről álmodoztál?

Mi kellene ahhoz, hogy élni merd az álmaidat?

Hogy hány kezelés után történt mindez?   Tíznél biztos hogy több,  a kezeltem szerint van az már húsz is ... ( Szerintem csak 15 körül van...)    Szóval ne egy -két kezelés után várd a nagy csodát. Sőt! Ne is várd!  Engedd, hogy megtörténjen...akár egy-két kezelés után is !

És hogyan lehet ez még ennél is jobb?  Mi más lehetséges még?