Access Bars

harmónia, Access BarsIgen, tudom....harmóniára vágysz te is.... megnyugvásra, belső békére és pozitív, előremutató változásokra az életed egy, vagy  talán több területén .....  Kérlek add a fejedet a kezeim megtartó érintésébe és add át magad a pihenésnek, ellazulásnak, elengedésnek.  Ne riasszon meg a módszer idegen elnevezése sem: Access Bars....bárok ( energiasávok) futtatása

Miközben a masszázságyon fekve békésen pihensz, meghatározott pontokat ( Access Bars pontokat) fogok megérinteni gyengéden, finoman a fejeden. Az energiáiddal dolgozunk, azokat "fésüljük" most át, hiszen annyi gond, nehézség és probléma volt már az életedben ami összekuszálta őket. Kérlek engedd át magad a folyamatnak, legyél megengedésben.

A pontok érintésével most lehetőséged nyílik elengedni mindazt ami korlátozza, hogy kiteljesedj és örömteli, eredményes könnyed életet élj meg az adott életterületeken. Jobb egészségre vágysz, nagyobb bőségre, több pénzre,  harmonikus párkapcsolatra, vagy csupán csak örömtelibb mindennapokra? Most végre leteheted mindazt, ami eddig megakadályozta, hogy haladjon az életed.  Lehet, hogy nagyon régóta cipeled már ezeket a korlátokat ( berögzült nézőpontokat, hiedelmeket.) Végre alkalmad nyílik rá, hogy letedd ezeket.  Egy -egy Bars kezelés akár 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről amelynek a pontjait megérintjük. ( Pénz, Kontroll, Kreativitás, Kapcsolatok, életformák teremtése, kommunikáció,  öröm, bánat, szexualitás, remények, álmok, öregedéssel kapcsolatos berögzülések, kedvesség, nyugalom stb) 

Az egy -másfél órás Access Bars kezelés után rendszerint ellazulva, kipihenten és felfrissülve kelsz fel a masszázságyról. Harmonikusabbnak, teljesebbnek érzed magad, és visszavágysz oda.. Ha ilyenkor tükörbe nézel, arcodat szebbnek, kisimultabbnak láthatod. Nehéz terheket tettél le, és a felszabadultság az arcodon is átragyog. Minden egyes Access Bars kezeléssel közelebb kerülsz ahhoz az örömteli , harmonikus létezéshez, amire vágysz.

Várlak szeretettel!

Orosz Edina  - Access Bars alkalmazó

Bejelentkezés Access Bars  stresszoldó fejkezelésre: 06-70-256-9595

Árak:  12 000 Ft / Kb 50-60 perc

cropped-Edinabars.jpg