Béke és belső béke megteremtése DoTerra illóolajok segítségével

Béke: a háborúskodás és az ellenségeskedés hiánya. Feszültségek nélküli és félelemmentes állapot. Személyes szinten a szellem nyugodt állapota, amelyben harmóniában van önmagával és másokkal…

Az utóbbi napokban többen is jeleztétek nekem, hogy a világban zajló „háborgós” történések hatására, előjött bennetek is a szorongás és a félelem.

Vannak akikkel már sikerült elkezdenünk a közös munkát, és  dolgozunk a belső harmónia megteremtésén az Access Bars, valamint a Théta Healing gyengéd módszerével. Mindezek mellett fontosnak tartom tudatni, hogy néhány illóolaj is a segítségünkre lehet  most a harmónia, a béke, a bizakodás és a belső egyensúly visszanyerésében.

MIRHA – „Legyen szó akár a biológiai anyával akár a FöldAnyával kapcsolatos sérülésekről, a Mirha segíthet érzelmileg begyógyítani ezeket a sebeket. Amikor az anya-gyermek kapcsolat zavart szenved, a lélek elveszti a gyermeki bizalmat, megjelenik a félelem és úgy érzi, hogy a világ nem biztonságos hely. A Mirha segít elengedni ezt a félelmet és segít helyreállítani az egészséges kapcsolódást a FöldAnyával és a biológiai anyával egyaránt. A lélekben újraéled a bizalom, önbizalom, és a biztonságérzet. Visszatérnek az élet adta jóságok, és ezáltal a biztonságérzet a saját otthonba és ezáltal a világba is.”

PEACE ( Béke) – „Ez az illóolaj keverék azoknak jelenti a legnagyobb segítséget akiknek hiányzik a belső béke. Megtanít újra kapcsolódni a Forráshoz, a Gondviseléshez ami által a lelkünk tartós és igaz békéhez jut. Segít leküzdeni az irányítási kényszert és túlzott kötődést. A Peace arra invitál, hogy bízzunk a Gondviselésben, a Teremtő jóságában és kegyességében. Ehhez kapcsolódva érkezik meg a jutalmunk, a végtelen béke érzése.”

Ha vágyod a belső harmóniát, békét, de nem szeretnél most semmilyen stresszoldó módszert igénybe venni és az otthonod nyugalma adja a legnagyobb  biztonságot,  tudd, hogy DoTerra törzsvásárlóként, a segítséget adó és enyhülést hozó olajok házhoz érkeznek hozzád.

Szívből köszönöm, ha segíted a munkámat, és hozzám kapcsolódva,  az én regisztrációmon keresztül csatlakozol törzsvásárlóként/ tanácsadóként a DoTerrához. Hívlak, várlak nagy szeretettel! 

https://www.mydoterra.com/oroszedina

Írj bátran a tunderkezek@gmail.com címre, vagy hívj a 06-70-256-9595 számon! 

Minden tőlem telhető segítséget megadok az induláshoz, a regisztráció menetéhez ( a technikai információkat is beleértve ) és köszönetképpen március hónapban Mirha illóolaj mintával ajándékozlak meg!

A Mirha illóolaj az én egyik „hűség” olajom. A hűségrendeléseim után járó jutalompontok beváltásával lett elérhető a számomra. ( …csak viszonyításképpen írom: 15 ml Mirha olaj 93 Euro értékű termék )  Azt hiszem ebből is látszik, hogy hosszú távon valóban megéri DoTerra törzsvásárlónak lenni.