Access testkezelések már Miskolcon is elérhetőek!

2015. májusában volt az első ( és a második) Access Bars tanfolyamon, méghozzá úgy, hogy előtte egyetlen Bars kezelésben sem volt részem....A logikus elme ilyenkor elkezdhet ítélkezni, hogy ez mekkora könnyelműség, azt sem tudom mire jelentkezem, blablabla.... Ám bennem egy csöppnyi kétely sem volt... Vitt az energia és előzetes megtapasztalás nélkül is könnyűnek és igaznak bizonyult nekem ez az út.  2015. szeptemberében lettem Access Bars Facilitátor ( Bars kezelés oktató)

Tudatosságom egyre csak tágult, újabb és újabb élethelyzetek, nagy változások jöttek és 2017. február 17-18-19-én már ott lehettem Vladica Djordjevic 3 napos testtanfolyamán ( 3 day Body Class) Budapesten.

Ennek a tanfolyamnak az elvégzése előfeltétele annak hogy a több mint 50 féle Access testkezelés közül a hozzánk forduló klienseknek bármelyiket adhassuk...

Örömteli és tápláló energiák, felszabadult tanulás, sok-sok nevetés,  személyes boldogulásunkat akadályozó nézőpontok és korlátok eltörlése, fantasztikus csoporttársak, és mindezeken túl még egy személyre szóló facilitálást és rövid kezelést is volt szerencsém kapni nagyszerű oktatónktól Vladica Djordjevictől :

Testkezelés tanfolyam

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Számodra milyen hozzájárulás lehetek az Access testkezelésekkel és ezekkel a megújult, friss energiákkal?

Választanád?

Bejelentkezés: tunderkezek@gmail.com vagy 06-70-256-9595