Látás helyreállítás kezelés

" Minden az ellenkezője annak aminek látszik, és semmi sem az ellenkezője annak aminek látszik"

látás helyreállítás

"Látás helyreállítás -  Correcting Vision -

Ugye vannak dolgok, amiket te sem szívesen látsz meg, amivel nem igazán szeretnél szembe nézni? A minket körülvevő világot , embereket és történéseket javarészt  a szemeinkkel, a látáson keresztül érzékeljük, észleljük. Sok mindent nem szívesen látunk meg, nem akarunk észrevenni, ám tudattalanul ezzel arra utasítjuk  a szemünket, hogy ne lássa  meg tisztán a minket körülvevő külső és belső világot, vagy ne vegyen észre .


A Látás helyreállítás kezelés a fizikai szinten túl is dolgozik. 
Segít elengedni, törölni  a nem kívánatos látványhoz kapcsolódó érzelmi emlékeket, és akár a jelen nehézségeit - mire nem tudok, akarok ránézni? - feloldja, kitisztítja a sejtekből, és az érzelmi szintekről.

A Látáshelyreállítás kezelés kiegészítő segítséget jelenthet a  fül betegségeire és a homlok , arcüreg gyulladásoknál,szemüveget, kontaktlencsét viselőknek akinek fáradékony, vagy könnyezik a szeme, illetve száraz, allergiás szem, és/vagy orrfolyás problémánál,fényérzékenységnél, migrén, fejfájás esetén. Kifejezetten javasolt a  látás traumáinak és lelki okainak a feloldására valamint minden olyan szemmel, látással kapcsolatos problémánál, ahol megengeded magadnak a pozitív változást.

Egy kezelés ahol nem szikével, hanem energiával dolgozunk. Több alkalmas kezelés után akár még az is megtörténhet, hogy a szemüvegedre sem lesz többé szükség.  Van esetleg valami amit  úgy érzel még nem vettél észre ? Mennyi minden van amit nem vagy hajlandó észrevenni, meglátni? A szemed e gondolathoz igazodva, leszűkíti a látóteredet, hogy azokat ne lásd meg soha.

Addig is, amíg sikerül eljutnod hozzám személyesen , legyen itt néhány Access kérdés, ami segít fellazítani a korlátokat amelyek az a látásod és a meglátásaid útjában állnak.  Mondogasd, kérdezgesd ezeket bátran! 🙂

  • Mit nem vagy hajlandó meglátni, amit ha meglátnál azonnal könnyebb, boldogabb és teljesebb lenne az életed?
  • Használsz esetleg vakfoltokat valaminek az eltakarására, vagy valami másra?
  • Milyen nézőpontokhoz ragaszkodom a pénzzel, egészséggel, szerelemmel kapcsolatban, milyen nézőpontot vettem be igaznak és valódinak, ami nem is az enyém?
  • Mi a jó ebben a helyzetben, amit még nem vettem észre?
  • Mi az, vagy ki az akinek a látványa annyira irritál, hogy képes vagyok inkább hályogot növeszteni a szememre mintsem hogy látnom kelljen?
  • Mi az amit nem veszek észre, amit ha észrevennék megváltozna az egész életem?

 

Mi kellene ahhoz, hogy megengedd magadnak, hogy "szemtelenül sokat javuljon a szemed" akárcsak nekem? 

Bejelentkezés kezelésre :  Orosz Edina - 06-70-256-9595

Ára: 7 000 Ft / alkalom

Időtartam: 1 óra / alkalom