FACELIFT (ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS) TANFOLYAM MISKOLC

Access Facelift- Energetikai ránctalanítás tanfolyamok Miskolcon

2020. augusztus 29. 

szombat 10:00   

Facelift

A Facelift egy olyan energetikai kezelés, ami az arcod ráncain túl a lelked gyűrődéseit is igyekszik elsimítani...

Az Access Consciousness Facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha többször futtatjuk (legalább 20szor), akkor tartós változást eredményezhet. Mindezt műtéti eljárások, krémek, gépek és egyéb mesterséges beavatkozások nélkül. Ez egy, a dekoltázson, az arcon és a fejen, kézrátétellel végzett technika, amelynek a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatása van.

Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás abban különbözik a többi alternatív kezeléstől, hogy ez gyengédebb, kedvesebb, és könnyedebb neked és a testednek.

Ezen a kurzuson megtanulod, hogyan használd az energiákat arra, hogy megemeld és megfiatalítsd az egész tested finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon és a nyakon.

Ezen a lendületes tanfolyamon kapsz és adsz egy teljes energetikai ránctalanítás kezelést, valamint megtanulod, hogy hogyan kezelhetsz másokat.

Közel 60 féle különböző energiát használunk, amely áttranszformálja, visszafeszesíti, újrateremti a testet sejtszinten. Tapasztalataink szerint a kezelés nem csupán a fiatalos, sugárzó megjelenést, a ragyogó arcot, a ráncok eltűnését segíti elő, hanem dinamikusan felerősíti a test öngyógyító folyamatait is.

Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban.

A tanfolyam díja: 56 000,- Ft
15 éves korig ( fizető felnőtt jelenléte mellett) ingyenes!
16-18 éves korig és ismétlőknek:  28 000- Ft

  • Kibővített kézikönyvet adok ( színesben kinyomtatva, lespirálozva),
  • kezeléstérképet kapsz,
  • 5 oldalnyi kérdés-tisztítással dolgozunk, ami a kézikönyvben is benne van, így később is bármikor újra átveheted,
  • magyarra fordított, jelenleg aktuális (kiegészített) energia névlistával,
  • A most megújult bemutató oktatóvideóban a Facelift kezelés két változatát is megtekintheted   (Gary Douglas, Dr Dain Heer  és Shannon szereplésével)
  • A tanfolyam végén átveheted az okleveledet és hivatalosan bejegyzett Facelift kezelő leszel

Bejelentkezés: 06-70-256-9595 és tunderkezek@gmail.com

Orosz Edina - Access Bars & Facelift kezelő és oktató